Huset

Huset er hyggeligt og godt indrettet.

Tre værelser:
Det ene værelse har en stor dobbeltseng (180×200), det andet har to enkeltsenge, og “børneværelset” har en køjeseng.
Der forefindes en del spil og noget legetøj på børneværelset.

Stue:
I stuen er der en spiseafdeling med et stort spisebord, samt en sofaafdeling med sofaer og brændeovn.
Stuen indeholder desuden TV med DVD-afspiller.  Derudover findes minianlæg med radio og CD-afspiller.

Køkken:
Det lille og velindrettede køkken indeholder alle tænkelige (for et sommerhus) fornødenheder samt opvaskemaskine. Der er masser af service, glas til forskellige formål og serveringsfade og -skåle. Der er køleskab med fryser, komfur med fire plader og ovn, samt en mikroovn.

Badeværelse:
Med brusebad samt vaskemaskine.

Terrasser:
På to sider af huset er der træterrasser, og på bagsiden af huset er der er mindre stenterrasse.  Der er dermed mulighed for at sidde i solen hele dagen, naturligvis under forudsætning af at solen skinner (vi garanterer intet). Havemøblerne er træmøbler, og der findes en flytbar grill. Desuden er der et par liggestole og drømmesenge til rådighed.

grundplan

Området og grunden:
Huset ligger på en stor naturgrund (3500 m2), hvor der er ryddet omkring huset. Terrænet er kuperet, og fra flere steder på grunden er der udsigt over vandet. Området er præget af relativ store sommerhusgrunde i naturlige omgivelser. Der færdes ofte fasaner og harer i området, og er man heldig, kan man se rådyr passere gennem grunden.
Rundt omkring på grunden er der opsat tarzangynger, og der er en sandkasse med div. legeredskaber. Desuden er der et legetårn/udkigstårn med gynger. Der er stor bålplads, hvor det varmt anbefales at lave snobrød og ristede pølser (gerne fra Slagter Kruse i Tved). Brænde til dette formål kan frit tages fra brændestablen.
Fra huset er der ca. 800 m til Fejrup Strand. Stranden er en skøn stenstrand, hvorfra der, trods sten, sagtens kan bades.
Ønsker man en decideret bred sandstrand, kan vi anbefale stranden i Strands, ca. 5 km væk.

Se mere om omgivelserne.

Du må gerne have hund med. Vær dog opmærksom på, at der er en del dyrevildt i området.